Search This Blog

Sunday, 23 October 2011

AKU KONVO??!!

Assalammualaikum..

22/10/11..Aku konvo semalam..Majlis dia boleh tahanlah buat kat hotel new york..Tingkat 25.Majlis start pukul 1.45t/hari-6.00ptg.Aku kena bayar lebih kurang RM120 untuk tempat duduk.Graduan harga RM50.Ibubapa pulak RM 30(SEPASANG).Orang luar pulak RM20.Oklah.Dorang buat macam majlis hi-tea je.Makan mee hoon goreng ngan karipap then air pulak kopi ngan tea..Boleh tahan jugaklah.Time ni aku just pakai jubah Abaya hitam ngan tudung sarung biase jeww..Kawan-kawan aku sumue pakai baju bukan main devas sangatt!hukhuk..Tudung belit-belit..Style peliks-pelikslah..Hurm..Jubah aku tuh biase jerww(bape kali entah nak cakap).Nanti aku upload baju aku pakai masa konvo tu tau..Hurm..Act,aku tak tau nak pakai baju apa then aku terbaca satu entry pasa Abaya kat blog kak FATIN LIYANA.So,aku pon tertarik dan ikut fashion tips yang di cadangkan oleh FL.hahah..Kakak aku, enchek atok!(boyfie kakaka aku),ibu tersayang bersama aunty Jah aku ikut sekali pergi konvo tuh.jom  kita layan gambar.

Hah!nilah kakak aku yang mental bersama dengan enchek atok! dia.

Nilah akibat amik phutugrapher yang tak  bertauliah.(burok nya gambar)

SI GEMOK BERSAMA ADIKNYA YANG CHUMIL(boleh muntah hijau..!!)

Bila kami bergabung maka jadilah  (SI PHUTUGEDIXS YANG MELAMPAU)

aku ngan kakak aku ni satu sekolah.time dia dulu tak ada konvo bagai ni.so dia mencapap saja.

 enchek atok! with  me..hahahah

puan nenek dan enchek atok..

me,afyqah,and aina(aina tuh kawan baik aku ..aku panggil dia meks,makchik,aina,amal,sumualah.nak tau tak dia panggil aku apa?Fatin liyanot!(sebab aku minat ngan FL)


ini plak yat dengan fifie(peminat setia amirul hadi zainal)

5SN3 BESTIES FOREVER!


PENGAWAS PALING GLAMOUR..

Ini vicky(dia chantek sgt time ni!)

cikgu chemist paling sabar mengajar anak murid  yang sengal dan lampi macam aku..

Ini nasha(kawan aku paling chantek sekali)

Ini ainul ngan aku.

ni satu hal.Lif die lembab tau tak dahlah ramai orang.tensions!

me pakai jubah konvo ngan sijil!(yeah!)

me!
 Aku dah tamat study.Tapi still kena pergi sekolah isnin ni..FIGHTING FOR SPM!!!!Bai.

2 comments: