Search This Blog

Tuesday, 1 November 2011

Party Time!Party..

Assalammualaikum..

Hahahahahah....(Gelak jahat!)Tau tak Ahad lepas aku berparty-party sakan di dewan sekolah?!(Dewan sekolah?!seriously?)Hurm..Betol percayalah(sambil menyanyi lagu percayalah-Dato' Siti)Ok,dah cukup pokus!Tema party tu ialah biru hitam.Bayaran RM 50 setiap sorang.Makanan dia sedap jugaklah.Ada ayam,daging masak black pepper,pasta,mee goreng,dan banyak lagilah.Air dia pulak air oren je..(satu hari menternak lemak di seluruh badan.)Majlis start pukul 10 pg-1 t/hari.Dapat goodies,anugerah(muka blagak),bergambar smpai tak  hengat dunia.Owh ya,camera DITAJA oleh abang akulah.(perlu ke nak besarkan perkataan ditaja tuh?ingat dah bagus nak ada penaja bagai sedarlah wey..)Aku pakai phone XPERIA abang aku.hehehe.Lepas majlis habis ibu ajak aku pergi Cari kasut boot rugby tok abang aku nilah.Sehari suntuk mencari.Dia ni harap je lelaki tapi cerewet macam pompuan kalah mak nokk!Hurm..Tau tak sakit giler pakai high heels.Dahlah tu pusing satu angsana nak cari boot ngan jubah tok awek abang aku niyh.Last2,kasut dapat tapi jubah tu hurm..HARAM..oklah layan jelah gambar.
rakan seperjuangan(meks basyirah dan meks kelly)

raja with me(ya allah,buruknya muka aku!)

nilah dewan budi!Ramai giler tak datang.

acara paling di tunggu-tunggu..(makan!)

nilah yang aku makan(dalam tuh ada daging,ayam dengan mee)

pasta(sedap kott!)iloveit!

tau tak daging ni liat.Lepas tu bagi pakai sudu palsetik(memang asyik patah jelah)pinggan tu sampai bocor kot!

special giler air aku.mintak air limau dengan limau2 sekali dapat.

Nasib aku dah amik dulu kalo tak memang kene beraturlah

bergambar kat red karpet..Glamour rase.

junior!

award yang aku ngan basyirah dapat.adilkan dua tok meks basyirah,dua lagi aku punya.(aku dapat most sporting prefect ngan award bendahari.)

tak boleh blahlah tengok gambar ni.burok kot!huwaaaaaa....*nangis kali ke seratus limopoloh juta(cehceh..macam tajuk lagu je)

meks-meks ku!(basyirah,kelly.raja ngan arifah)

the award goes to me!heheh(parasan)tuh award tok ketua pengawas ok!

(peah(junior),iman(pen ketua pengawas)munirah(head prefect),meks basyirah dan meks kelly)

dalam ramai2 tuh aku paling garang ok!

melayan abang aku pulak!

nilah high heels yang aku pakai.

tau takk!nak sangat jersey malaysia tuh..yang kuning dah ada .nak yang biru tu jugak!ea,aku pon penyokong tegar harimau malaya ok!

tak de keje.time ni abang kat al-ikhsan tuh sumue ingat aku giler.AGAKNYA!

kerusi kat al-ikhsan ni best gler.tgklah ibu aku duduk sampai naik kaki.macam kedai dia je.

kad invitation

nilah yang aku pakai.(baju hitam SDN BHD,seluar legging SDN BHD,tudung,rantai ngan Xperia SUMBANGAN dari sigemok!(thankyou gemok!)so shuwet!!

most sporting prefect.

bendahari jer!kot

hah!ni yang mendatangkan maarah.Asal eja nama aku je mesti salah.susah sangat ke nak eja ?
IBUN NURADLYNA RAHMAH BTE ZAINI.*BUKAN..IBUN NURADLIYNA RAHAMAN BINTI ZAINI(sedih tau.!!!)

No comments:

Post a Comment