Search This Blog

Monday, 7 November 2011

NAK TENGOK BOLA!

Assalammualaikum..
Nak tau tak hari ni ada bola sepak!MALAYSIA VS SINGAPORE...Nak tengok...hwwwaaaaa.a..aa.a.aa.aa(menangis sampai tersedu-sedan).Hari ni aku kene tolong mak aku kat kedai sebab sorang pekerja aku cuti yelah sempena raya haji ni..oh ya,kepada sesiapa yang sudi baca blog picisan macam aku ni Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat sumue...heheh..Ok,sambung balik nangis..hwwwaaaa..a.aa.aa..a.a.a.a.(lagi kuat).Nak tengok!Nak tengok!Tapi tak pe adik aku yang si ayap a.k.a abang panda dan adik aku yang last a.k.a si adik panda ada tolong tgkkan (nak tau sebab apa aku panggil diorang ni panda?!sebab dorang ni tomeyy dan gemok mcm panda!).Ada lagi satu berita gembira orang yang aku minat main tau..Hahaha..(hasil informasi dari dua beruang panda).Bukan main excited dorang nampak orang yang aku minat tuh..Family aku sumue tahu yang aku minat dia ni..Nak tau?!eh,tak yahlah malu nak citew.Nantilah aku buat pendedahan secara esklusif di sini..Nantikan..hehe.oklah,bai nak keje ni..Bai!

No comments:

Post a Comment