Search This Blog

Tuesday, 27 December 2011

NORA ELENA..

Assalammualaikum..

Huhuhuuu..Dah lama giler kot aku tak menulis..Anyone miss me?(*perasan kot..*)Ok,banyak aku nak cerita dan banyak berlaku dalam hidup aku sekarang ni.Owh ya,adik aku yang duaorang tu.Si abang dan adik panda aku tu sekarang dalam proses untuk sembuh..Hehehehe.yeah dah besar kenalah BERSUNAT..hahahaha.ea,dah simpang jauh ni dari tajuk.ok,sori.Ok,lately ni aku jadi peminat novel melayu koott..dulu aku bukan main kutok novel melayu sebab cerita benda yang sama dan important things is it's all about harta.but,but,but..jangan pandang rendah ok.cerita Nora Elena sedikit sebanyak menggubah persepsi aku.Sangkaan aku meleset kot.Owh,sumua orang pasti akan suka dengan attitude seth tan yang begitu romantik!hohohohoho.aku jugak! hehehe..Seth Tan!huhu.Penyabar,sayang kat nora even nora tak sayang kat dia.

.Aku tgk nora elena kat youtube.ambik masa 2 hari nak abis.Firstday,tgk sampai tak tido satu hari suntuk..hihi.Percayalah aku tak tido.Sebab cerita dia best sangat.So,the conclusion is,two thumbs up to the actor,actress,director,ya not forget the novelist.you all have done a good job!tahniah..hehehehe.cerita ni dah lama kot.aku je yang baru sekarang nak tgk!(nampak tak?aku ni mmg lampi sikit)ok,aku minat bace novel sebab tgk cerita ombak rindu dengan my bestfriend,fieya!thanks babe.meleleh kot.nasib tak banjir wayang tu.huhuh..apa-apa pon tahniah kepada semua novelist.you all mmg pandai.huhuhh.hidup aku happy baca novel!.oklah.malas nak cerita panjang lebar.bye2.hehehehehe..

No comments:

Post a Comment